Wandelcoaching in coronatijd?

wens uit laten komen
Make a wish…

Onzekerheid ten tijde van Corona

Ik merk dat in deze tijd van corona waarvan we nog absoluut niet weten hoe lang het gaat duren, soms leidt tot piekeren. Je bent waarschijnlijk net als ik meer thuis, met allerlei beperkingen en andere uitdagingen. Gedachten als: “Wandelcoaching in coronatijd, hoe dan?” “Hoe moet het nu verder?”, “hoe lang duurt het nog”, zorgen als “wat als…?” zijn mij niet vreemd. Dat maakt misschien dat jij net als ik nadenkt. Want een aantal dingen zijn nu, in deze tijd met de pandemie (hopelijk tijdelijk) onzeker geworden.

Plannen maken

Het maakt misschien dat jij net als ik nadenkt over je leven, hoe jij dat eigenlijk wilt leven en misschien denk je juist nu ook wel na over je werk, je carrière, je loopbaan. Nu je vooral of alleen nog maar thuis werkt, gebruik makend van online technieken, die gelukkig het contact in stand houden, maar je misschien wel met je neus op de feiten drukken, waardoor je je afvraagt: Terug naar normaal? Wil ik eigenlijk wel in dezelfde situatie terug als het weer kan? En misschien denk je wel over hoe je verder wilt, als we dit allemaal weer achter ons mogen laten en we hopelijk weer voorzichtig vooruit durven te kijken en een beetje te dromen over hoe verder.

Misschien is dit dus wel de tijd om plannen te durven maken. En naast gewoon heel goed voor jezelf en je geliefden zorgen is plannen maken goed. Juist nu is het goed om ook weer eens vooruit te kijken en niet te verzanden in bezorgdheid, al is die ook reëel. Ga weer dromen, fantaseren over wat je wel wilt, hoe het er voor jou ook kan gaan uitzien!

Wandelen of…?

Wandelen doe ik vaak en graag, ook nu, maar nu met jou als klant. Want ook jij hebt geliefden en ik ook die we door elkaar te ontmoeten zouden kunnen besmetten. Vandaar dat ik inmiddels mijn aanbod geschikt gemaakt heb voor online begeleiding. Wandelcoaching in coronatijd is letterlijk even niet mogelijk, maar met wat aanpassingen blijken gesprekken ook prima op deze manier gevoerd te kunnen worden. Maar uiteraard, zodra het kan ga ik graag weer letterlijk met je op pad. Tenminste één wandeling hou je sowieso van me tegoed!

Kijken wat er wel kan: op pad met je loopbaan vanuit je eigen huis!

Wil jij “op pad met je loopbaan” vanuit jouw veilige huis, wil jij deze maanden gebruiken om jouw loopbaan eens te bekijken en mogelijk een nieuwe draai te geven, neem dan contact met me op. Ik plan graag een online face tot face koffiedate met je in om samen te kijken wat we nu wèl kunnen gaan doen. En, tenminste één wandeling hou je dan echt nog tegoed, dat is sowieso mijn cadeau aan jou!

Voor meer informatie over wat ik voor je kan doen: bel of mail!