Het ontwikkeladvies 2020, iets voor jou?*

Ik vind het ontzettend fijn om te kunnen melden dat het ook dit jaar net als vorige jaar weer mogelijk is om een gesubsidieerd loopbaantraject te kunnen krijgen.  Dit keer in het kader van “NL leert door”. Hier vind je er meer over.  

*Update okt 2020: per 1-12-2020 heb ik weer ruimte om nieuwe trajecten te starten, als je interesse hebt meld je dan nu alvast bij mij aan, dan zorg ik dat we aan de slag kunnen!

Wandelend loopbaanadvies? Ja!!

Gratis loopbaanadvies, ook voor jou!

Vorig jaar heb ik met een behoorlijk aantal coachees een aantal prachtige trajecten kunnen doen.  Later in het jaar heb ik zelfs nog mensen teleur moeten stellen, maar … aanmelden kan nu dus weer.  Dit jaar is de regeling voor iedereen opengesteld die iets met zijn of haar loopbaan wil en zich op de arbeidsmarkt wil of moet oriënteren. Meld je snel want de pot met geld is beperkt.

Wat moet ik daarvoor doen, zo’n gratis loopbaantraject?

Jij hoeft helemaal niets ingewikkelds te doen voor gratis loopbaanadvies, behalve je bij mij (of één van mijn collega’s) te melden. Ik regel de papierwinkel,  jij hoeft alleen maar te komen wandelen.

Hoezo wandelen?

Wandelen geeft een extra dimensie aan een loopbaantraject, je komt los van je omgeving en krijgt bewegend buiten nieuwe inzichten, die verder gaan dan wat je allemaal met je hoofd bedenkt. Want denken, dat kunnen we in deze wereld als de beste, maar dit biedt je niet per se de beste en snelste oplossingen.  

Wat kun je verwachten?

We gaan samen op pad met je loopbaan, letterlijk en figuurlijk. We zoeken een locatie die voor ons beide goed bereikbaar is. In een viertal coachgesprekken van anderhalf uur gaan we aan de slag met jouw vraag. Dit kan eventueel worden aangevuld met een online arbeidsmarktscan, waarmee je nog beter zicht krijgt op jouw mogelijkheden.  

Hoe vonden anderen het, een “wandelend”loopbaantraject? Lees hier de reviews van blije klanten!

mail, bel of app of me voor meer info of om een afspraak te maken! Tot snel!