Loopbaanadvies

Hester Sybrandi

Loopbaanadvies

Op zoek naar…

Je bent al een tijdje zoekend hoe je verder wilt met je werk. In je huidige baan kun je jezelf echt niet meer kwijt. Je werk sluit al een hele tijd niet meer aan bij wat je echt wilt in je leven. Er is een stemmetje dat voortdurend binnenin je zeurt, soms is het even weg, maar het is er wel, altijd. Op zondag begint het al; “morgen weer aan het werk, vreselijk”. Je blijft uiteraard professioneel en vindt een aantal kleine dingen in je werk nog best aardig, toch knaagt het steeds aan je. Je leeft van weekend naar weekend en voelt je echt meer geïnspireerd en dat wordt merkbaar. Je vraagt je op je werk steeds vaker af: “wat dóé ik hier…”.

Jouw baan, (nog steeds) je leven?

Herken je dit? Jouw werk is steeds weer onderwerp van gesprek met je partner, vrienden, familie. Je bent echt geen leuk mens meer, niet voor jezelf en ook niet voor je omgeving, je collega’s, maar ook degenen die dicht bij je staan. En dat voelt echt heel slecht. Je hóórt jezelf praten, zelfs klagen, terwijl je dat echt niet wilt, je hebt geen zin meer in “leuke dingen” in je vrije tijd, je ligt er wakker van: hoe moet het verder?

Wat kun je doen? Je baan opzeggen? Je werk betekent ook wat voor je, je hebt wel wat bereikt, je werkt hard en je hebt een goed inkomen. En toch ben je nu erg ongelukkig met hoe het is. Je voelt je moe en weet heel goed dat het nú tijd is om er mee aan de slag te gaan voordat het echt niet meer gaat.

Een nieuw pad!?

Het goede nieuws is: het kan anders! Er is ècht, geloof me, een andere weg voor je. We checken al wandelend je loopbaan en je vindt een nieuwe afslag of zelfs een hele nieuwe route! Laat je verrassen door nieuwe wegen, letterlijk en figuurlijk. Je krijgt nieuwe inzichten, licht, lucht, plezier en weer zin in jouw volgende stap, al is die soms klein, maar elke stap is er één! Je krijgt weer ideeën, je vindt nieuwe inspiratie en hebt (eindelijk!) weer zin om nieuwe dingen te doen en keuzes te maken.

Maar ik hou niet van wandelen…!!

Geen probleem, we kunnen ook in mijn mooie kantoor, het loopbaanatelier, afspreken. Een superfijne rustige en lichte ruimte. Eventueel bij erg beroerd weer of belemmerende blessures kunnen we binnen blijven.

Wil je meer weten? Bel, mail of app! Je bent van harte welkom! Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis, daarin kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wandelen doe we dan in het mooie Brabant, in of rond Den Bosch.