Klantervaringen

"In een turbulente tijd waarin ik een beslissing mocht gaan maken over mijn toekomst, trok ik mijn wandelschoenen aan en ging ik met Hester op pad. Soms is het even nodig dat iemand je richting geeft, met je stilstaat en met je terug blikt. Al wandelend bood Hester me een luisterend oor en stelde ze de juiste vragen. Dit alles in een rustgevende en prachtige omgeving waarbij de natuur soms als metafoor diende om inzichten te verkrijgen. Dankzij Hester kwam mijn keuze stap voor stap dichterbij en durfde ik een nieuwe weg in te slaan."
Annelijn
“Fijne coach met een goed luisterend oor. Zij zorgt ervoor dat je de nodige inzichten krijgt in je (huidige) baan en van hieruit kunt onderzoeken of dit bij je past of wellicht een andere weg in kunt slaan.”
Laura
"Soms loop je in je carrière tegen dingen aan. Dan is het fijn om al wandelend te kunnen praten met een deskundige. Hester heeft mij tijdens onze wandelingen meegenomen de natuur in. Af en toe moest ik stilstaan, soms letterlijk, soms figuurlijk bij dat wat me dwarszat. Soms hielp haar deskundige kennis, met een rustige stem verpakt in heldere woorden, mij een stapje verder. Soms was het de natuur zelf, waar zij me dan op wees. Metaforen, ontspanningsoefeningen, luisteren, zijn... Gebruikmakend van kleuren, geuren, geluiden en vormen uit de natuur. Zoekend naar een boom die mijn gevoel van dat moment weergeeft. En dan zie je dat een boom soms geen boom is, maar door zijn bijzondere vorm of kleur juist precies dat vertelt wat ik ook voel. In dit geval reikend naar de hemel, maar niet mooi symmetrisch van vorm, gehavend, met kale plekken. En toch... en toch... een stevig gewortelde stam.
En dan weer terug naar praktische zaken. Heldere informatie van een expert op haar vakgebied; nuttige tips, slimme handvatten, gedegen kennis.
Al met al een hele ontspannen manier van 'komen tot de kern'. Mijn binnen naar buiten brengen. Het zetten van de juiste stappen...letterlijk en figuurlijk."
Annelieke Erkelens