Over Hester

Hester Sybrandi

Loopbaanadviseur en wandelcoach

Ik zeg weleens gekscherend, “twaalf ambachten, maar dan zonder de dertien ongelukken” als ik mezelf typeer. En daar lijkt het ook wel een beetje op als je naar mijn loopbaan kijkt…

Ik ben iemand die vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme geregeld iets (totaal) anders gaat doen. En dat lukt meestal ook nog prima. Kansen zien en krijgen, kansen grijpen. Als er ergens een pad afgesloten wordt, al dan niet door eigen toedoen (ik beken…), blijkt er, soms goed verstopt altijd weer een nieuw paadje te zijn of te komen. Soms duurt het even voordat ik mijn weg weer had gevonden en meestal komt dat pad dan toch weer uit op een open plek en een min of meer begaanbare weg. Soms heb ik een kaart, soms van het verkeerde gebied, maar vaak ook niet. Soms zonk me de moed in de schoenen… soms was ik mijn schoenen zelfs kwijt… en heb de charme van het wandelen ontdekt. Ik knap er zelf enorm van op als mijn hoofd “vol” is en ik in kringetjes begin te denken. Buiten, waar buiten dat ook is, lost dat op. Natuur inspireert me, als ik buiten ben relativeert dat veel. En dat heeft me gebracht waar ik me nu goed voel en mijn talent kan inzetten.

Vanuit zorg en welzijn naar de ICT, vanuit leiding geven naar HR-advies, van lijn- naar projectmanagement, via HR naar loopbaan- en wandelcoaching. Dat is de korte versie van mijn carrière, althans de kale feiten. Uiteraard mag je er van uitgaan dat ik relevante opleidingen heb afgerond; daarvoor kun je het beste linkedin raadplegen: https://nl.linkedin.com/in/hestersybrandi

De rode draad? Werken met mensen. In diverse rollen heb ik mensen kunnen begeleiden, helpen, behandelen, leiding geven, adviseren en dat met veel plezier.

Ik woon sinds 2017 in Den Bosch na jarenlang in Enschede te hebben gewoond. Geboren in ’65 in Workum, opgegroeid in Twente. Dus een Brabantse Tukker met Friese roots. Ik woon daar samen met man en twee katten en loop af en toe een rondje hard en hou van zingen en lezen. Niet gelijktijdig overigens.

Wil je meer weten? Bel, mail of app! Je bent van harte welkom! Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis, daarin kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wandelen doe we dan in het mooie Brabant, in of rond Den Bosch.