Hester Sybrandi

Loopbaanadviseur en wandelcoach

“Twaalf ambachten, maar dan zonder de dertien ongelukken…”

Iedereen is wel eens het spoor bijster in zijn of haar loopbaan. Ikzelf ben daar geen uitzondering op. Ik vind het spoor gelukkig altijd wel weer terug. Ik ben dus een ervaringsdeskundige als het gaat om het nemen van stappen. Soms duurt het even voordat ik mijn weg weer vind. Inmiddels weet ik:  altijd komt dat pad dan toch weer uit op een open plek en een min of meer begaanbare weg. Soms door een reisgenoot, soms door andere impulsen.

KLANTERVARINGEN

Waarom wandelen?

Ik wandel altijd al veel tijdens vakanties, maar doe dat ook in de buurt veel en graag. Ik knap er zelf enorm van op als mijn hoofd “vol” is en ik in kringetjes begin te denken. Buiten, en dat kan ook best in de stad zijn, al wandelend lost dat op. Mijn hoofd wordt helder, mijn humeur klaart op en ik krijg weer nieuwe ideeën. En precies dat gun en bied ik je. Ik loop een eindje met je mee, letterlijk en figuurlijk en je zult zien; de lucht klaart weer op. Samen wandelen kan ook jou weer nieuwe inzichten geven, over jezelf en jouw struggles in je loopbaan.

Waar kom ik vandaan?

Vanuit zorg en welzijn naar de ICT, vanuit leiding geven naar HR-advies, van lijn- naar projectmanagement, via HR naar loopbaan- en wandelcoaching. Dat is de korte versie van mijn carrière, althans de kale feiten. Uiteraard mag je er van uitgaan dat ik relevante opleidingen heb afgerond; daarvoor kun je het beste LinkedIn raadplegen: https://nl.linkedin.com/in/hestersybrandi

De rode draad? Werken met mensen. In diverse rollen heb ik mensen kunnen begeleiden, helpen, behandelen, aansturen, coachen, adviseren en dat met veel plezier.

Ik woon sinds 2017 in Den Bosch na jarenlang in Enschede te hebben gewoond. Geboren in ’65 in Workum, opgegroeid in Twente. Dus een Brabantse Tukker met Friese roots. Ik woon daar samen met man en twee katten en loop af en toe een rondje hard en hou van zingen en lezen. Niet gelijktijdig overigens.

Wil je meer weten? Bel, mail of app! Je bent van harte welkom! Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis, daarin kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wandelen doe we dan in het mooie Brabant, in of rond Den Bosch.