wat kan ik voor je doen?

Aanbod

Inspiratiewandeling

Eénmalig, duur 90 minuten in of nabij den Bosch, met een kopje koffie na! Jij hebt een (loopbaan of andere) vraag waar je eens gedurende een wandeling met mij over wilt sparren. Na een wandeling heb je helderheid over wat je nu te doen staat.

Prijs:   €67,-*

 

“Op pad met je loopbaan”

Een traject van drie á vier maanden, waarin we met steeds een paar weken tussentijd een aantal wandelingen of bijeenkomsten op mijn kantoor of een andere locatie plannen en doen we wat er voor jou nodig is om jouw doel te bereiken: die fijne baan die bij jou past; bij je ambities en wensen. Na het traject weet je nog beter wie je bent en wat je wilt, en als je dat wilt ondersteun ik je (uiteraard) ook praktisch met je cv, brief en gespreksvoering. Indien gewenst plannen we tussentijds contactmomenten via app of facetime. Maatwerk, zoals jij het wilt.

Prijs:   €997,-*

KLANTERVARINGEN

Tot 10km vanaf Den Bosch reken ik geen extra reiskosten, voor meer dan 10 km geldt een meerprijs op basis van extra reistijd en kilometers.

 

CV/brief check

Bel, mail of app me als je wilt dat ik meekijk om je brief en cv te verbeteren, of als je een keer een sollicitatiegesprek wilt oefenen. Aan de hand van een concrete vacature geef ik je tips hoe je je brief en cv zo goed mogelijk opstelt. Kan zowel face tot face, in mijn kantoor of via facetime/skype, wat je wilt. Per app/mail kan ook, we stemmen samen af hoe snel je het wilt hebben. (48 uur is haalbaar (tenzij vakantie))

Cv en brief check:

Per mail: €25,-*  (meerdere keren kan, dan geldt een vervolgtarief van €15,- per keer)

Via facetime, telefonisch of bij mij op kantoor, duur 45 minuten:  €45,-*

Als je in overleg met je werkgever hebt bepaald dat een loopbaantraject een goede stap is, en je werkgever betaalt, neem dan contact met me op voor een gratis intakegesprek. Op basis van jouw behoefte bepalen we hoe we het traject vormgeven.

De offerte gaat dan naar je werkgever.

Workshop “Seizoenswandeling”

Op aanvraag, een dagdeel, voor 4-6 personen. Locatie stemmen we af. Voor iedereen die eens kennis wil maken met wandelcoaching. Aan de hand een vraag waarmee je zit gaan we met elkaar natuur in en kijken met de wijsheid die elk seizoen in zich heeft naar wat de natuur ons daarin brengt. In deze workshop ervaar je als deelnemer de rust van de natuur en ga je geïnspireerd verder.

Prijs   € 197,-*

*N.B. In 2020 kan ik (nog) gebruik maken van de kleine ondernemersregeling waardoor ik geen BTW hoef te berekenen aan mijn klanten. De prijs die je ziet is dus het bedrag wat jij betaalt.

 

Wil je meer weten? Bel, mail of app! Je bent van harte welkom! Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis, daarin kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wandelen doe we dan in het mooie Brabant, in of rond Den Bosch.